Begrepsinformasjon
Anbefalt term
664.92Rødt kjøtt
Overordnede begreper
Underordnede begreper
Henvisningsterm
- Fårekjøtt--industriell bearbeiding
- Geitekjøtt--industriell bearbeiding
- Hjortevilt--industriell bearbeiding
- Kalv--industriell bearbeiding
- Kjøttpaier--industriell bearbeiding
- Kjøttpudding--industriell bearbeiding
- Lammekjøtt--industriell bearbeiding
- Rødt kjøtt--industriell bearbeiding
- Storfekjøtt--industriell bearbeiding--teknologi
- Svinekjøtt--industriell bearbeiding
Identifikator
- ocd00161432
URI
http://dewey.info/class/664.92/e23/
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}