Concept information
Preferred term
641.5Matlaging
Broader concept
Narrower concepts
- 641.502 Diverse
- 641.509 Historisk og geografisk behandling, personer
- 641.51 Matlaging for nybegynnere og gourmeter
- 641.56 Matlaging for spesielle situasjoner, formål, aldersgrupper
- 641.50155 Matlaging--geovitenskap
- 641.57 Matlaging i institusjoner, storhusholdninger, på reise, utendørs
- 641.50151 Matlaging--matematikk
- 641.58 Matlaging med bestemte oppvarmingsmetoder, redskaper, hjelpemidler
- 641.59 Matlaging som er karakteristisk for bestemte geografiske områder, etnisk matlaging
- 641.508 Matlaging som gjelder persongrupper
- 641.507 Matlaging--utdanning og forskning
- 641.55 Økonomisk og tidsbesparende matlaging
- 641.52-641.54 Tilberedning av bestemte måltider
Entry terms
- Kokebøker
- Mat--matlaging
- Oppskrifter--matlaging
- Tilberedning av mat (matlaging)
Identifier
- ocd00159402
Notation
- 641.5
URI
http://dewey.info/class/641.5/e23/
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}