Concept information
Preferred term
664.8Frukt og grønnsaker
Broader concept
Narrower concepts
- 664.804 Bestemte frukter og typer frukt
- 664.805 Bestemte grønnsaker og typer grønnsaker
- 664.8002 Diverse
- 664.8001 Filosofi og teori
- 664.8003-664.8009 Generell forminndeling
- 664.81-664.88 Konserveringsteknikker
- 664.806-664.809 Tilsetningsstoffer, tester, analyser, kvalitetskontroller, biprodukter, emballering
Entry terms
- Frukter--industriell konservering
- Grønnsaker--industriell bearbeiding
- Grønnsaker--industriell konservering
Identifier
- ocd00161334
Notation
- 664.8
URI
http://dewey.info/class/664.8/e23/
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}