Concept information
Preferred term
338.47664Mat--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi
                         
        
Broader concept
Narrower concepts
- 338.4766402853 Dypfrysing av mat--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi
 - 338.47664853 Frossen frukt--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi, …
 - 338.476640282 Hermetisering av mat--industriell konservering--næring
 - 338.476649 Kjøtt--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi
 - 338.476647 Korn--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi
 - 338.47664009481 Matproduksjonsindustri--Norge
 - 338.4766400973 Matproduksjonsindustri--USA
 - 338.476644 Salt (natriumklorid)--næringsmiddelteknologi--samfunnsøkonomi
 - 338.476646 Snacks--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi, …
 - 338.47664805655 Soyabønner--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi, …
 - 338.476641 Sukker--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi
 
Identifier
- ocd00135887
 
Notation
- 338.47664
 
URI
                    http://dewey.info/class/338.47664/e23/
                    
                
            {{label}}
            {{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
            {{#if prefLabel }}
            
                
            {{/if}}
            {{/each}}
        
    
                    {{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
                    {{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
                
                {{#if vocabName }}
                    {{ vocabName }}
                {{/if}}