Begrepsinformasjon
Anbefalt term
338.476649Kjøtt--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi
                         
        
Overordnede begreper
Underordnede begreper
- 338.4766493 Fjærfekjøtt--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi, …
 - 338.47664900948393 Kjøtt--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi--Nordmøre (Møre og Romsdal)
 - 338.476649009481 Kjøtt--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi--Norge
 - 338.476649029 Kjøttskjæring--samfunnsøkonomi
 - 338.4766492 Rødt kjøtt--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi, …
 - 338.4766494 Sjømat--industriell bearbeiding--samfunnsøkonomi, …
 
Identifikator
- ocd00135893
 
URI
                    http://dewey.info/class/338.476649/e23/
                    
                
            {{label}}
            {{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
            {{#if prefLabel }}
            
                
            {{/if}}
            {{/each}}
        
    
                    {{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
                    {{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
                
                {{#if vocabName }}
                    {{ vocabName }}
                {{/if}}