Begrepsinformasjon
Anbefalt term
641.563Matlaging for helseformål, utseendemessige og personlige formål
                         
        
Overordnede begreper
Underordnede begreper
- 641.5639 Matlaging for dietter som ekskluderer bestemte matvarer
- 641.5637 Tilberedning av helsekost
- 641.563082 Tilberedning av helsekost--kvinner
- 641.5631 Tilberedning av mat for personer med ulike helsetilstander
- 641.5632 Tilberedning av mat med angitt innhold av vitaminer og mineraler
- 641.5638 Tilberedning av mat med hensyn til innhold av karbohydrater, fett, proteiner
- 641.5635 Tilberedning av mat med lavt kaloriinnhold
- 641.5636 Tilberedning av vegetarmat
- 641.5634 [Ubenyttet]
Henvisningsterm
- Kostholdsbegrensninger--matlaging for
- Probiotisk mat--matlaging
- Tilberedning av ayurvedisk mat
- Tilberedning av diettmat
- Tilberedning av helsekost
- Tilberedning av mat med høyt fiberinnhold
- Tilberedning av mat med høyt kaloriinnhold
- Tilberedning av mat med lavt fiberinnhold
- Undervektige--matlaging for
Identifikator
- ocd00159438
URI
                    http://dewey.info/class/641.563/e23/
                    
                
            {{label}}
            {{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
            {{#if prefLabel }}
            
                
            {{/if}}
            {{/each}}
        
    
                    {{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
                    {{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
                
                {{#if vocabName }}
                    {{ vocabName }}
                {{/if}}