Begrepsinformasjon
Anbefalt term
Næringsmiddelanalyse
Type
-
Innholdsbeskrivende emne
Definisjon
- Næringsmiddelanalyse er en prosess som innebærer å undersøke og måle forskjellige komponenter i mat og drikke for å vurdere deres næringsverdi, sikkerhet, kvalitet og samsvar med relevante forskrifter og standarder. <UiO>
Overordnede begreper
Henvisningsterm
- Matanalyser
- Næringsmiddelanalyse
Identifikator
- HUME67928
Redaksjonelle bemerkninger
- Lukket bemerkning: ubo24
På andre språk
-
engelsk
-
Food composition analysis
-
Matanalysar
norsk nynorsk
URI
http://data.ub.uio.no/humord/c67928
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}